«

»

jan 02

Ciabatta caprese

DSCN3263

Dit broodje is mijn lievelingsbroodje. Je kan me er voor wakker maken, zoooooooooo lekker! Ik gebruik  ingrediënten van goede kwaliteit, want dat proef je. Eet smakelijk!

 

Smeer een ciabatta in met zelfgemaakte pesto of pesto uit een potje van goede kwaliteit. Snijd Tasty tom tomaten of andere lekkere tomaten in schijfjes. Snijd buffelmozzarella in grote plakken en beleg het broodje. Maak het af met blaadjes verse basilicum en een paar druppeltjes olijfolie. Als je het broodje weglaat, kun je een salade caprese maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>