«

»

jan 03

Zalmpasta

DSCN3279

Hebben jullie na de feestdagen ook weer behoefte aan eenvoudige en gezonde gerechten? Ik wel! Deze pasta is één van mijn favoriete makkelijke gerechten. Spaghetti met zalm, bosui, tomaatjes en crème fraîche. Het staat binnen 15 minuten op tafel. Eet smakelijk!

 

 

 

 

 

Voor 4 personen

 

400 gr spaghetti

2 el olijfolie

3 bosui, in ringetjes gesneden

250 gr zalmsnippers

1 bakje kerstomaatjes, gehalveerd

125 ml crème fraîche

 

Kook de spaghetti volgens de verpakking. Maak intussen de saus. Verwarm de olijfolie in een hapjespan. Voeg de bosuitjes toe en laat op laag vuur even bakken. Voeg na enkele minuten de zalmsnippers toe. Roer goed door. Voeg, als de zalm lichter is geworden, de tomaatjes toe en tenslotte de crème fraîche. Laat nog enkele minuten zachtjes pruttelen en roer goed door. Verdeel de spaghetti over de borden en verdeel de saus over de spaghetti. Breng op smaak met peper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>