«

»

jan 16

Kersentrifle

Kersentrifle 1
Iedereen in huis is verkouden en grieperig. Ik heb behoefte aan een gezond en fris tussendoortje! Je kunt deze trifle op elk moment van de dag nemen; als ontbijt, als tussendoortje of als nagerecht. Varieer met verschillende soorten fruit.

Voor 1 persoon

 

2 el muesli met chocoladestukjes (bijv. Kellogs K)

150 ml magere yoghurt

1 el kersenjam light

2 el kersen zonder pit (op sap)

 

Verdeel 1 el muesli over de bodem van een glas. Schenk er de helft van de yoghurt op. Doe in het glas een el jam en een el kersen over de yoghurt. Verdeel de rest van de yoghurt erover. Doe de rest van de muesli en kersen erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>