«

»

jan 20

Broodje met pit

Pitabroodje

Dit is een lekker knapperig en gezond broodje. Het ziet er fleurig uit met al die kleuren. Ideaal als remedie om je happy te voelen op deze meest deprimerende dag van het jaar!

 

 

 

 

 

Voor 4 broodjes

 

4 pitabroodjes

1 kleine ui

1 rode paprika

1/2 komkommer

100 gr houmous (half bakje)

1 klein zakje krulsla melange

4 plakjes gesneden rosbief

peper en zout

 

Snijd de pitabroodjes open en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in ringen en de paprika in reepjes. Snijd de komkommer doormidden en vervolgens in dunne reepjes. Bestrijk de broodjes aan beide zijden van de binnenkant met houmous. Verdeel de sla, reepjes paprika, uiringen en komkommerreepjes over de houmous. Leg bovenop de groenten een plakje rosbief. Bestrooi met peper en zout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>