«

»

nov 28

Couscous met roerbakgroenten, geitenkaas en een parelhoenboutje

DSCN2914

Voor als je niet zoveel tijd hebt om in de keuken te staan: Couscous met roerbakgroenten, geitenkaas en een parelhoenboutje.

 

 

 

 

 

 

Voor 2 personen.

200 gr couscous

2 el olijfolie

1 wortel

1 courgette

1 rode paprika

1 rodeĀ ui

bosje tijm

100 gr zachte geitenkaas

2 parelhoenboutjes of kippenpoten

 

Bak de parelhoenboutjes in een eetlepel olijfolie in ongeveer 20 minuten in een koekenpan. Doe ondertussen de couscous in een schaal en giet er kokend water bij totdat de couscous net onder water staat. Snijd de wortel en courgette in plakjes. Snijd de paprika en ui in stukjes. Roerbak de groenten in een eetlepel olijfolie in ongeveer 5 tot 10 minuten (kort voor knapperige groenten). Maak met een vork de couscous los. Doe de couscous op de borden, verdeel er de groenten over en kruimel de verse zachte geitenkaas erboven. Serveer met de parelhoenboutjes.

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>