«

»

jan 25

Tosti

DSCN3498Meestal eet ik brood als lunch. En als ik dan een keer iets anders wil eten dan normaal, is het een variatie op brood. Ik ben dol op tosti’s. Je kunt ze beleggen naar eigen smaak. Mijn voorkeur gaat uit naar een tosti waar in ieder geval kaas en vlees op zit. Dus voor mij geen tosti met banaan en chocolade… Ik gebruik ongesneden brood, zodat ik zelf een lekkere dikke plak af kan snijden.

 

Voor 1 persoon

 

4 sneeën volkoren brood

2 plakjes salami

4 plakjes brie

1 tomaat, in schijfjes

 

Verwarm een oven voor op 200 graden. Beleg de tosti  met alle ingrediënten. Bestrooi eventueel met (Italiaanse) kruiden. Leg in het midden van de voorverwarmde oven en bak ongeveer 10 minuten. Om de kaas in het midden van de tosti ook goed gesmolten te krijgen, kun je de tosti doormidden snijden en nog enkele minuten in de oven verwarmen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>