«

»

jan 29

Wrap met mango, avocado en geitenkaas

DSCN3538Ik had nog wat restjes in de koelkast liggen en daarvan heb ik een wrap gemaakt. Met mango, avocado, tomaat en geitenkaas. De combinatie avocado, tomaat en geitenkaas eet ik regelmatig, maar mango erbij is nieuw voor mij. Ik moet toegeven; wat een goede match! Echt super lekker! Fris, zuur, zacht en ook zoet van smaak. Eet smakelijk!

 

 

 

Voor 2 personen

 

2 tortilla wraps

1 avocado

1 mango

2 tomaten

100 gr geitenkaas

handje ijsbergsla

 

Verwijder de schil en pit van de avocado en mango en snijd ze in blokjes. Verwijder de pitjes van de tomaat en snijd ze in kleine stukjes. Verwarm de wraps volgens aanwijzingen op de verpakking. Doe de avocado, mango en tomaat in een kom. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer alles door elkaar. Verdeel de sla over de wraps. Schep het mengsel van avocado, mango, tomaat en geitenkaas erop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>