«

»

dec 03

Ga een keer Business Class vliegen met KLM!

sergio

De topkok Sergio Herman gaat binnenkort zijn deuren van zijn 3-sterrenrestaurant Oud Sluis sluiten. Gelukkig heeft hij nog Pure-C in Cadzand-Bad met 1 ster. Maar het komende jaar kun je op grote hoogte genieten van de kookkunsten van Sergio. Hij gaat namelijk een jaar lang maaltijden ontwikkelen voor de World Business Class van luchtvaartmaatschappij KLM.

Dus mocht je een keer een financiële meevaller hebben; koop een World Business Class ticket bij KLM en geniet van de maaltijden van Sergio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>