«

»

mei 23

Pasta Scholten

DSCN4118Mijn man en ik hebben een favoriete pasta die we regelmatig eten. Sowieso telkens als we een weekendje naar zee gaan, want daar is deze pasta ontstaan. Dan vragen we ons in de auto al af: ‘Wat zullen we vandaag eens eten?’ Met als vaste antwoord: ‘Onze pasta natuurlijk!’ Het isĀ eigenlijk meer een pastasalade, want alleen de pasta wordt gekookt. Voor de rest worden er koude ingrediĆ«nten aan toegevoegd. Dus de pasta is zo klaar! Dit keer was ik de verse basilicum vergeten, maar die hoort er ook bij.

 

 

Voor 2 personen

 

200 gr spaghetti of tagliatelle

1 zakje rucola

1 bakje romatomaatjes

1 handje pijnboompitten (geroosterd)

1 bol buffelmozzarella

1 handje Parmezaan vlokken

4 plakken parmaham

1 handje basilicumblaadjes

 

Kook de spaghetti of tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking. Was de tomaatjes en snijd ze in vieren. Snijd of scheur de mozzarella in stukken. Verdeel de rucola over 2 borden. Leg er de gekookte spaghetti op. Verdeel de tomaatjes, pijnboompitten, mozzarella, Parmezaanse kaas en de parmaham erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>