«

»

dec 04

Wraps

DSCN2939Het kost weinig tijd om ze te maken en je kunt er eindeloos mee variƫren; wraps! Ik had gisterenavond zin in een lichte en makkelijke maaltijd met frisse smaken. Dus bedacht ik deze wrap met een fris sausje van zure room, yogonaise en bosuitjes met als vulling gerookte kipfilet, avocado, tomaat en veldsla. Voor de variatie kun je de kipfilet vervangen door gerookte zalm. Eet smakelijk!

 

 

Voor 2 personen

4 wraps

125 ml zure room

2 el yogonaise of halvanaise

3 bosuitjes (in ringetjes gesneden)

peper en zout

150 gr gerookte kipfilet

1 avocado

4 tomaten

1 zakje veldsla

 

Meng voor het sausje de zure room met de yogonaise en voeg de bosuitjes toe. Voeg naar smaak peper en zout toe en roer goed door. Snijd de kipfilet in dunne plakjes. Verwijder de pit van de avocado en snijd de avocado in reepjes. Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snijd de tomaat in blokjes. Bereid de wraps zoals op de verpakking aangegeven staat. Smeer een paar lepels saus over de wrap uit en voeg de plakjes kipfilet, reepjes avocado, blokjes tomaat en veldsla toe. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>