«

»

jun 21

At random….roept u maar!

bingoballenIk las laatst een berichtje op foodbloggersfacebook om een zogenaamde ´random recipe roundup´ te doen. Hoe werkt het? Neem een kookboek, sla op een willekeurige bladzijde open en maak het recept. Leuk om weer eens wat te koken uit een kookboek waar ik niet vaak in kijk. En leuk om ook eens een recept te maken dat ik anders niet snel zou kiezen.

Daarom heb ik jullie hulp nodig! Met de eerste drie cijfers die jullie noemen, ga ik aan de slag. Het eerste kookboek is: ‘Sicilicious’ (Loes Jansen). Het tweede kookboek: Miss Dahls heerlijkheden (Sophie Dahl). Het derde kookboek: Het grote Nutella kookboek (Paola Balducci). Het zijn drie dikke kookboeken, dus jullie kunnen een cijfer tot en met 225 geven. Ik zou zeggen: roept u maar een cijfer, bingo!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>