«

»

dec 11

Griekse bagel

Griekse bagel met photoshop_Maartje

Heb je eens een keer geen zin in een boterham met jam of kaas voor de lunch? Maak dan deze knapperige en gezonde bagel! Even wat groenten snijden en klaar is kees! Eet smakelijk!

 

 

 

 

Voor 4 personen

4 bagels met sesamzaad

100 gram feta

1 gele paprika

2 tomaten

½ zakje gesneden ijsbergsla (à 200 gram)

1 sjalotje

16 zwarte ontpitte olijven op water

 

Snijd de tomaten in plakjes. Verwijder de zaadjes, zaadlijsten en steel van de paprika en snijd de paprika in reepjes. Pel en snipper het sjalotje. Snijd de bagels open en leg op de onderste helft van de bagels enkele blaadjes ijsbergsla. Verdeel de plakjes tomaat en paprika over de bagels op de ijsbergsla. Snijd de feta in blokjes van circa 1 bij 1 centimeter en verdeel de blokjes over de broodjes. Snijd de olijven door de helft en verdeel ze over de broodjes. Garneer elk broodje met wat snippers van het sjalotje en leg de bovenste helft van het broodje erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>