Welkom

Als kind mochten mijn zussen en ik elke zaterdag iets lekkers bakken. Dat vond ik erg leuk om te doen vanwege het snoepen van het cake- of taartbeslag, maar ook om het mixen, het bijvoegen van de ingrediënten en het zien hoe het baksel in de oven aan het rijzen was. Daarnaast hielp ik mijn moeder graag met eten koken. Ik knipte recepten uit tijdschriften en maakte zo mijn eigen kookboekje.

Gedurende de jaren is mijn hobby koken alleen maar groter geworden. Op de Hoge Hotelschool leerde ik veel kooktechnieken en breidde ik mijn kookkennis verder uit. Uiteindelijk ben ik niet in de hotellerie terecht gekomen, maar heb ik veel ervaringen opgedaan in commerciële functies. En ben ik weer gaan studeren; Voeding & Diëtetiek. Gezond eten en koken met verse producten staan bij mij hoog in het vaandel. En dat hoeft niet te betekenen dat gezond eten niet lekker is. Ik kook nog steeds elke dag met veel plezier en nodig regelmatig vrienden uit voor een uitgebreid diner.

Eten is mijn grootste hobby; ik kook graag, eet graag, lees graag over eten, verzamel recepten, spaar kookboeken, kijk en zoek graag naar mooie producten en praat graag over eten! En dat wil ik graag met anderen delen.

Enjoy!

Met culinaire groet,

Maartje

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>